Gabi Noah

Gabi Noah

gabi Noah ikm

Ο Gabi Noah γεννήθηκε στη Συρία το 1964. Μετανάστευσε στο Ισραήλ το 1979 και άρχισε να εξασκεί το σύστημα Krav Maga υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Rafi Algrisi.
Δύο χρόνια αργότερα, άρχισε να εκπαιδεύετε έχοντας στο πλευρό του τον Imi Sde-Or, (Lichtenfeld), ιδρυτή του Krav Maga.

Το 1982 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα για βοηθός εκπαιδευτή, με πιστοποίηση από την Ένωση Krav Maga. Το 1984, πέρασε με επιτυχία τα μαθήματα εκπαιδευτή Krav Maga, με πιστοποίηση από το Wingate Ινστιτούτο, του Ισραήλ.

Ο Gabi απόκτησε μαύρη ζώνη (Dan I), η οποία εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τον Imi Sede-Or, και τον Eli Avigezer. Το 1985, ο Gabi κατατάχθηκε στον Ισραηλινό στρατό (IDF) και υπηρέτησε ως:

1. Λοχίας και εκπαιδευτής Fitness Combat.
2. Εκπαιδευτής και χειριστής.
3. Προπονητής Krav Maga.

Στο στρατό, ο Gabi Noah ήταν εκπαιδευτής σε διάφορες μονάδες. Μεταξύ των οποίων και επίλεκτες μονάδες, όπως κομάντο, πεζικάριους και ειδικές μονάδες της φρουράς των συνόρων. Η πρωταρχική δραστηριότητα του στο στρατό ήταν να προπονεί εκπαιδευτές Krav Maga. Μια θέση την οποία διατήρησε σε όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.

Το 1988 ολοκλήρωσε τα καθήκοντα του στο IDF ενώ στη συνέχεια άνοιξε ένα Krav Maga Ινστιτούτο στην Νετάνια. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τον εκπαίδευε ο Sede – Or.

Το 1995, μαζί με τον Eyal Yanilov, Avi Moyal και Eli Ben-Ami και την ευλογία του Imi Sede-Or, ιδρύσανε την Διεθνής Ομοσπονδία του Krav Maga.

Ο Gabi Noah ήταν υπεύθυνος τόσο για τους επαγγελματικούς όσο και για τους διοικητικούς τομείς της IKMF. Παρείχε, επίσης, επαγγελματική υποστήριξη για τους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Ήταν υπεύθυνος για αρκετές χώρες, όπως: Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, χώρες της Νότιας Αμερικής και άλλες. Σήμερα, τo ινστιτούτο του Gabi στη Νετάνια είναι η διεθνής έδρα της Ομοσπονδίας Krav Maga ΙΚΜ.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΙΚΜ

Με τα χρόνια, o Gabi έχει διδάξει σε διάφορα ιδρύματα, όπως σχολεία, αστυνομικές μονάδες, μονάδες ασφαλείας, φυλακές και ούτω καθεξής. Έχει προπονήσει  πολίτες όλων των ηλικιών, παιδιά, γυναίκες και άνδρες. Επίσης προπονεί μαχητές και αξιωματικούς σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο. O Gabi έχει βαθμό Master από τη Διεθνή Ομοσπονδία του Krav Maga. Το 2009 ο Gabi Noah ίδρυσε την IKM.